Over ons

Erik Hoek Transport is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het transport van goederen onder geleide temperatuur ,trucking en koeriersdiensten. Ons wagenpark bestaat uit jong materieel , voorzien van Geïsoleerde carrosserieën en koelsystemen voor een optimaal temperatuurverloop gedurende het transport. Wij zijn gevestigd in Rijnsburg.

Erik Hoek Transport is opgericht in Februari 1996.

Na de aanschaf van een trekker ben ik als charter begonnen bij een groot transportbedrijf met koeltransporten naar hoofdzakelijk Duitsland.

Daar dit niet het gewenste resultaat had, ben ik na een korte tijd met een trekker / oplegger combinatie bloemen gaan vervoeren naar verschillende bestemmingen in hoofdzakelijk Duitsland en overige transporten naar bijvoorbeeld tuincentra door heel Nederland.

Door de stijgende vraag naar transportmiddelen bij diverse klanten, zijn wij begin 2003 begonnen met een 2e trekker / oplegger combinatie.

Al snel werden dit een extra auto, een charter en diverse ritten die we gingen uitbesteden vanwege de groeiende vraag.

Door te werken met een paar kleine zelfstandigen en transporteurs uit de regio, kunnen we de vraag naar extra transportmiddelen opvangen en volgens onze voorwaarden aanbieden bij onze klanten.

Met de meeste klanten van het eerste uur hebben wij nog steeds goed contact en verzorgen wij voor hun nog regelmatig transporten in binnen- en buitenland.

Doordat wij de afgelopen jaren een paar ingrijpende veranderingen in ons transportaanbod hebben gehad, zijn wij in 2013 begonnen met een groupagedienst naar Berlijn met hoofdzakelijk bloemen- en planten en is ons klantenbestand aan het groeien.

Een paar auto’s zijn uitgerust met dubbele verdampers, waardoor we Uw vracht op verschillende temperaturen kunnen vervoeren naar bestemmingen in Nederland of binnen Europa.

pagina 2

Ook hebben we de mogelijkheid om opleggers van U te vervoeren, het zogenaamde trucking.

transport

Wij beschikken hiervoor over een low-deck trekker en een trekker met voorloopas voor trailers met hoge tonnages.

Wij beschikken tevens over een bestelbus waarmee spoedvrachtjes tot 800 kg gedaan kunnen worden, al dan niet gekoeld of verwarmd.

Heeft U vragen over een transport, vraag ons dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

info@erikhoektransport.nl